Odjel za kroatistiku

VAŽNA OBAVIJEST

Poštovani,

s obzirom na prekid održavanja nastave u prostorima Sveučilišta kao i otkazivanja svih drugih aktivnosti (npr. sastanaka, obrana diplomskih radnji, konzultacija, gostujućih predavanja i sl.) molim sve nastavnike i studente da redovito i pažljivo prate upute koje će se objavljivati na službenim stranicama Sveučilišta u Zadru.
Izvedba nastave bit će omogućena uz pomoć virtualne mrežne infrastrukture. Iz tog razloga sve upute valja pažljivo pročitati i ozbiljno ih se pridržavati.

Molim sve nastavnike i studente da se u službenoj komunikaciji koriste službenim sveučlilišnim e-adresama. Preporuka je da se elektornička prepiska koristi za tekstualne poruke, a privitci da se postavljaju na Merlin ili neku drugu mrežnu platformu, s obzirom na opterećenje mrežnog sustava.

Sve informacije i upute o postavljanju kolegija na Merlin ili neku drugu mrežnu platformu bit će objavljene na stranicama Sveučilišta.

Pozivaju se svi nastavnici i studenti koji su putovali (bilo u inozemstvo ili u područja Hrvatske koji su zahvaćeni virusom) da i danas ne dolaze na Sveučilište. Mole se studenti koji imaju bilo kakvu zdravstvenu (osobito kroničnu) poteškoću da se čuvaju i ne dolaze na Sveučilište.

Sve srdačno pozdravljam želim dobro zdravlje, čuvajte sebe i druge!

Sanja Knežević, pročelnica Odjela za kroatistiku